Skip to content Skip to footer

Padellen in nieuwegein

Padellen in nieuwegein:

Dit doe je uiteraard bij de Padel Fabrique. Gelegen in het historische centrum van Nieuwegein is dit de ideale locatie om de sport padel te beoefenen. Kom langs in ons padelcentrum van maar liefst 1000m2 en kom spelen op een van onze twee hoogwaardige panorama padelbanen. Dit in combinatie met goed licht en een plafond van maar liefst 8 meter hoog garanderen wij een perfecte padel ervaring. 

Wat is padel?

Padel is de racketsport van het moment waarbij elementen van tennis en squash gecombineerd worden. Padel wordt gespeeld op een rechthoekig veld van tien bij twintig meter. Om padel te spelen heb je vier spelers nodig. Dit maakt dan ook dat een potje padel altijd twee tegen twee is. Om padel te kunnen spelen heb je een padelracket en padelballen nodig. Heb je deze niet zelf? Dan kan je deze uiteraard huren bij de Padel Fabrique op locatie.

Wat maakt padellen de Padel Fabrique in Nieuwegein bijzonder?

De Padel Fabrique is de eerste indoor padellocatie van Nieuwegein. Voorheen moeste Nieuwegeiners uitwijken naar plaatsen in de buurt om deze sport te kunnen beoefenen. Daar is nu verandering in gekomen! 

Hoe kan ik beginnen met padellen in Nieuwegein?

Om te beginnen met padellen in Nieuwegein, kun je eenvoudigweg een padelbaan reserveren via de website van Padel Fabrique. Hier kun je kiezen uit je geschikt tijdslot en datum waarop je graag zou willen padellen. Heb je geen eigen materiaal? Geen probleem! Dit kun je ook allemaal huren via de website.