Skip to content Skip to footer
0 items - €0,00 0
Padel-Fabrique-Over-Ons

“Waar historie en sport kruisen”

Kom padellen!

Met trots presenteren wij de "Padel Fabrique"!

Deze locatie, ooit het hart van de Nederlandse zeepindustrie en bekend om zijn productie van Persil, is doordrenkt van industriële geschiedenis.

De fabriek, gelegen op het kruispunt van de Keulse Vaart en het Merwedekanaal, kende in de 19e en 20e eeuw diverse transformaties, van een stoom aangedreven Olie- en Lijnkoekenfabriek tot een moderne zeepfabriek onder leiding van de N.V. Nederlandsche Persil Maatschappij.

Deze rijke historie biedt een fascinerende achtergrond voor onze padel faciliteiten, waarmee we een brug slaan tussen verleden en heden. 

Over ons en de Padel Fabrique

Met trots presenteren wij, Toni Kuipers & Dennis Boot, u de “Padel Fabrique”, een innovatief sport- en recreatiecentrum in Nieuwegein.

Onze gekozen locatie, de historische zeepfabriek van Jutphaas, biedt een unieke combinatie van cultureel erfgoed en moderne sportfaciliteiten, ideaal voor de dynamische sport van padel.

Bij “Padel Fabrique” willen we deze historische locatie nieuw leven inblazen door de integratie van sport, gezondheid en gezelligheid. Ons plan is om state-of-the-art padel locatie te ontwikkelen voor de inwoners van Nieuwegein, waarbij de industriële esthetiek van het gebied behouden blijft. Padel, een snelgroeiende sport die een combinatie is van tennis en squash, is de perfecte activiteit om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samen te brengen.

Wij geloven dat “Padel Fabrique” niet alleen een sportieve hotspot wordt, maar ook kan bijdragen aan de voorzieningen en het algehele positieve aanzien van Nieuwegein. Het zal een plek zijn waar geschiedenis, sport en gemeenschap samenkomen, en waar bezoekers kunnen genieten van zowel fysieke activiteit als culturele verrijking.

0
Aantal uren geopend per week
0
Maximaal Aantal Spelers Per Week
0
Padelbanen